Kies voor onze entreeoplossingen

Bent u op zoek naar aantrekkelijke, eventueel mobiele entreeoplossingen tegen wind en tocht? Schakel dan Windsafe in. Wij zijn al sinds 1998 gespecialiseerd in het verrichten van tocht- en windonderzoek, het geven van specifiek advies en het realiseren van maatwerk wind- en tochtoplossingen. Wordt er een nieuw pand ontwikkeld? Laat ons een onderzoek voor u uitvoeren. Zoekt u een oplossing voor uw huidige pand? Laat ons geschikte windmanipulatoren voor u ontwikkelen. Kortom, wij zijn uw specialist in entreeoplossingen.

Als er eerst een onderzoek nodig is

Om nieuwe panden te laten voorzien van de juiste entreeoplossingen, adviseert Windsafe architecten, projectontwikkelaars en gebouwbeheerders over hoe windoverlast optimaal gereduceerd danwel voorkomen kan worden. Hiervoor voeren we eerst uitvoerig tochtonderzoek uit. Dit gebeurt met behulp van onder andere computersimulaties (CFD) en windtunnelonderzoeken. Tijdens dit onderzoek wordt de betreffende situatie bij uw pand gesimuleerd en grondig geanalyseerd. Als resultaat ontvangt u specifiek en passend advies. Maak een afspraak met ons als u meer informatie hierover wenst.

Entreeoplossingen

Voordelen van onze entreeoplossingen

Als u kiest voor onze tochtoplossingen, ontvangt u vele voordelen. Het begint met een verhoging van het comfort in uw winkel, instelling, garage of pand. Er hangt immers minder tot geen tocht, waardoor het een stuk minder koud is binnen. Als gevolg daarvan hoeft u veel minder te stoken en betaalt u dus ook veel minder energiekosten. Dat brengt ons bij het laatste voordeel. Minder energie verbruiken betekent minder CO₂-uitstoot. U draagt met onze producten tegen tochtoverlast dus ook nog eens bij aan milieubesparing!

Kies voor een oplossing die bij u en uw pand past

Wij onderscheiden ons op verschillende fronten van andere aanbieders in tochtoplossingen. Waar zij vaak alleen advies geven, realiseren wij custom made oplossingen voor u in de vorm van windmanipulatoren. Denk aan windschermen, tochtkasten en gevellamellen. Ook bieden wij u veel keuzevrijheid. Zo realiseren wij producten voor binnen en buiten, desgewenst mobiel en kunt u ervoor kiezen uw windmanipulatoren te laten bedrukken, met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf. Kortom, wij zijn uw specialist in entreeoplossingen!

Selecteer ons als uw leverancier in entreeoplossingen

Heeft u interesse in onze entreeoplossingen? Schakel Windsafe in voor oplossingen tegen windoverlast. Maak een afspraak met ons via 06-25062246, sales@windsafe.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij realiseren graag maatwerk entreeoplossingen voor uw pand.