Een luchtgordijn kopen tegen tocht- en windproblemen

Bent u op zoek naar een aantrekkelijk luchtgordijn voor uw winkel? Schakel dan Windsafe in. Wij leveren maatwerk oplossingen in wind- en tochtbescherming. Luchtgordijnen zorgen voor de juiste warmte, maar verbruiken erg veel energie. Wij bieden oplossingen die kou buiten houden én uw energieverbruik verlagen. Benieuwd naar onze producten? Neem contact met ons op en besluit een custom made product voor bij uw luchtgordijn te kopen!

Kies de beste oplossing voor uw winkel

U wilt natuurlijk het gehele jaar door de deuren van uw winkel openzetten. Dit oogt uitnodigend en klantvriendelijk. Maar dan is er helaas die sterke, koude Nederlandse wind. Luchtgordijnen bieden een oplossing, maar zijn heuse energieslurpers. Wij bieden u graag de oplossing hiervoor in de vorm van windschermen en gevellamellen. Om te achterhalen wat het beste bij uw luchtgordijn past, voeren we graag wat testen bij uw winkel uit met onder andere geavanceerde computersimulaties (CFD) en ingenieuze windtunnels. Met als resultaat kwaliteitsproducten, waarmee u windoverlast optimaal voorkomt of reduceert.

Gevellamellen

Waarom een luchtgordijn kopen?

Manieren om kou te weren, zoals onze windmanipulatoren, leveren u vele voordelen op. Een luchtgordijn of warmtegordijn bijvoorbeeld draagt enorm bij aan het comfort van u en de bezoekers in uw winkel. Door het plaatsen van een windscherm van ons verbruikt u een stuk minder energie. Immers, u hoeft uw winkelpand niet meer zo te verwarmen! Dit scheelt u vele kosten. Tot slot reduceert u, vanwege het minder stoken, de uitstoot van CO₂. U bent dus ook nog milieuvriendelijk bezig. Kortom, neem contact met ons op.

Een warmtegordijn

Een warmtegordijn wordt meestal geplaatst boven de ingang van de winkel. Een warmtegordijn kan zorgen voor een soort onzichtbare deur. De rede om een warmtegordijn te kiezen is dat het koude luchtstromen voorkomt en behoud de temperatuur van binnen en buiten gescheiden. Koude luchtstomen zijn niet fijn voor de klanten en bezoekers als ze binnekomen en kan ervoor zorgen dat klanten snel weg gaan. Met een warmtegordijn kan je dit probleem voorkomen.

Bij ons kunt u unieke producten kopen

Windsafe maakt al sinds 1998 maatwerk windschermen voor haar opdrachtgevers. Zeker in gevallen dat we een winkelpand mogen helpen, zetten wij alles op alles om aantrekkelijke producten te vervaardigen. Wist u bijvoorbeeld al dat u uw gewenste windschermen kunt laten bedrukken? Bijvoorbeeld met het logo van uw winkel? Bespreek met ons of u producten wilt kopen voor binnen of buiten. Indien gewenst voeren wij het windonderzoek uit volgens de NEN 8100 regelgeving. Alles is mogelijk.

Wat besluit u voor bij uw luchtgordijn in uw winkel te kopen?

Verrijk uw winkel met ons tocht- en windreducerende oplossingen voor uw luchtgordijn en warmtegordijn, geniet van meer comfort en minder energieverbruik. Maak een afspraak met Windsafe door te bellen naar 06-25062246, stuur een e-mail naar sales@windsafe.nl of vul ons online contactformulier in. Bij ons kunt u precies de oplossing voor uw luchtgordijn kopen die perfect bij de uitstraling van uw winkelpand past!