Laat ons de tocht bij uw winkel verhelpen

Bent u op zoek naar een oplossing die de tocht bij uw deur kan verhelpen? Heeft u last van tochtoverlast? Windsafe biedt unieke, maatwerk tochtoplossingen. Wij richten ons op het onderzoeken van tocht bij een deur en leveren oplossingen in tochtwering. Benieuwd of wij ook voor uw entree een passende windmanipulator kunnen ontwikkelen? Laat ons een tocht onderzoek doen bij u of tochtoplossingen ontwikkelen voor uw deur.

Voor elke deur een passende oplossing

Windsafe realiseert tochtoplossingen voor binnen en buiten. Op die manier kunnen wij tochtoverlast bij elke entree verhelpen. Om te controleren wat bij uw winkel of pand het beste geplaatst kan worden, voeren we graag een tocht onderzoek uit. Dit gebeurt met onder andere computersimulaties (CFD) en windtunnels. Wij hebben al bij vele bekende bedrijven windmanipulatoren mogen plaatsen. Niemand wil namelijk dat bezoekers of klanten zich oncomfortabel voelen vanwege een tochtdeur. Immers, zodra de Nederlandse, koude en sterke wind een pand binnendringt, is het gedaan met het comfort. Laat ons daarom deze tocht bij de deur wegnemen met onze tochtreducerende en -voorkomende oplossingen.

Tocht deur verhelpen

Help tocht buiten te houden

Help tocht buiten uw winkel te houden met de oplossingen van Windsafe. Heeft u graag de deuren van uw winkel open maar wilt u geen toch of wind in uw winkel bekijk dan onze oplossingen:

  • Help tocht buiten te houden met onze windschermen die zorgen ervoor dat er geen wind in winkel komt en kunnen ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld een reclamedoeleinde
  • Help tocht uit uw winkel te houden met onze gevellamellen, dat is een schuin op de gevel geplaatste verticale spoiler. Door de plaatsing goed uit te voeren zal de wind die langs de gevel beweegt, voorbij de deuropening geleid worden in plaats van naar binnen.
  • Help tocht voorkomen met het plaatsten een tochtkast, dat is speciaal voor een binnen situatie en kan geleverd worden met een bedrukt doek.

Zo verhelpen wij tocht bij uw deur of entree

Al sinds 1998 leveren wij oplossingen in tochtwering. Vele andere bedrijven in tochtoplossingen geven na een tocht onderzoek enkel advies. Wij zetten graag een stap verder en vullen uw tochtdeur graag passend aan met custom made windmanipulatoren. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een windscherm, gevellamellen of tochtkasten. Wij leveren oplossingen aan (nog te realiseren) ziekenhuizen, winkelcentra, parkeergarages en bijvoorbeeld scholen. Vraag ons naar alle mogelijkheden. help tocht buiten te houden!

Laat ons de tocht bij uw deur verhelpen

Bent u benieuwd naar onze tochtoplossingen tegen tochtoverlast? Maak direct een afspraak met Windsafe door te bellen naar 06-25062246, te mailen naar sales@windsafe.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij maken de entree van uw winkel graag weer volledig vrij van tocht- en windoverlast. Kies voor Windsafe om de tocht bij uw deur te verhelpen. Help tocht buiten te houden met Windsafe!

DutchEnglishFrenchGerman