Windsafe voor een tocht oplossing en windoplossing

Bent u op zoek naar een partij die een tocht oplossing of windoplossing kan realiseren? Dan heeft u onze onderneming Windsafe gevonden. Wij zijn al sinds 1998 actief en de onderneming is opgericht door Hein Pessers. Vanuit een zeer grote passie voor zeilen en wind, heeft Henk zeer veel kennis opgedaan over windstormen. Onze onderneming is de afgelopen jaren zeer gegroeid en wij werken inmiddels met vele professionele en enthousiaste medewerkers. Wij hebben voor ieder windprobleem wel een oplossing. Zo wordt wind verminderen of een definitieve oplossing hiervoor bedenken een “koud kunstje” voor Windsafe. Ons doel is om de tocht zo te verminderen dat u hier geen last meer van heeft. Voor een tocht oplossing of windoplossing schakelt u natuurlijk ons in!

Een tochtkast als oplossing voor uw tocht

Tocht is altijd vervelend. In het ergste geval kunt u hier zelfs ziek van worden. Als oplossing voor uw tocht hebben wij een tochtkast. Deze tochtkast is speciaal ontworpen voor de binnen situatie. Dit is een mobiele tocht reducerende kast die de wind afvangt. Hierdoor ontstaat er geen drukverschil voor en achter de kast. Het achter de kast gelegen gebied wordt hierdoor op een adequate manier afgeschermd van de wind. De oplossing van een tochtkast kan transparant of met een bedrukt doek worden geleverd.

Tocht oplossing

Onze windoplossing

Wij leveren als onderneming maatwerk voor uw windoplossing. Wanneer wij de windoplossing gerealiseerd hebben, heeft u geen last meer van de wind in uw pand. Dit zorgt er dan ook uiteindelijk voor dat uw medewerkers en klanten meer comfort ervaren in uw pand. Een ander voordeel van een windoplossing is dat u enorm op uw energiekosten bespaart. Ook zorgt u hierdoor voor CO2 reductie. Wij komen graag bij u langs om in een persoonlijke gesprek de mogelijkheden voor uw pand te bespreken. Onze onderneming past voor ons windonderzoek geavanceerde CFD simulatietechnieken toe. De resultaten van dit onderzoek worden gebruikt om de windoplossing te realiseren die past bij uw unieke situatie.

Neem contact met ons op

Bent u enthousiast geworden over de oplossingen en mogelijkheden die Windsafe u biedt? Wij zorgen er graag voor dat u minder last heeft van wind. Wilt u meer weten over onze werkwijze of producten? Bel dan met al uw vragen naar 06-25062246. Heeft u liever contact via de mail? Stuur dan een mail naar sales@windsafe.nl. Schakel ons in voor een tocht oplossing en windoplossing.