Last van tocht bij uw winkel?

Wilt u een windscherm voor uw winkelentree? Dan bent u aan het juiste adres bij Windsafe. Ons bedrijf is in 1998 opgericht door Hein Pessers. Hein is een ondernemer die een grote passie heeft voor zeilen en wind. Dit heeft ervoor gezorgd dat Windsafe een zeer grote kennis heeft opgedaan op het gebied van windstormen. In de afgelopen jaren is Windsafe sterk gegroeid en hebben wij inmiddels een team van enthousiaste medewerkers. Onze medewerkers zijn dagelijks druk met nieuwe projecten te beoordelen, verkochte producten te produceren en te installeren. Daarnaast voeren deze ook CFD-onderzoeken uit. Wanneer bestelt u een windscherm voor uw winkelentree?

Zo houden wij de wind buiten

Wij leveren al sinds 1998 tochtoplossingen voor binnen en buiten. Al onze producten zijn erop gericht de tochtoverlast te beperken danwel te voorkomen. Is het nodig eerst een onderzoek uit te voeren? Dan nemen wij hiervoor onder andere onze ingenieuze computersimulaties (CFD) en windtunnels mee. Het oplossen van windproblemen is geen overbodige luxe. Tocht in een winkel is namelijk zeer vervelend. Zowel voor uw bezoekers als voor uw eigen energierekening. Met onze windmanipulaturen kunt u, op een aantrekkelijke manier, deze wind buiten houden.  

Tocht winkel oplossen

Tochtoverlast oplossen

Heeft u last van veel tochtoverlast in uw winkel? Windsafe bied verschillende oplossingen om hiervan af te komen. Een aantal oplossingen voor de tochtoverlast zijn:

  • windschermen
  • gevellamellen
  • tochtkasten

Windsafe helpt u graag bij het kiezen van een deze oplossingen passend bij uw winkel.
Om de juiste oplossingen te realiseren, voeren wij graag eerst een windonderzoek bij uw pand uit. En verhelpen zo uw problemen met tochtoverlast.

Dit levert het buiten houden van wind u op

Wij wijzen u graag op enkele mooie voordelen die onze producten teweeg brengen. Zo zorgen ze voor een comfortabele sfeer in uw pand. Met als resultaat vrolijkere bezoekers! Daarnaast zal het een stuk minder koud zijn in uw pand. Hierdoor hoeft u minder te stoken, waardoor uw energiekosten aanzienlijk verlagen! Dat brengt ons direct bij een volgend voordeel. Doordat u zuiniger met uw energie omgaat, draagt u bij aan de reductie van CO₂-uitstoot! Kortom, tochtwering in uw winkel oplossen, betekent kiezen voor comfort, energie- én milieubesparing.

Hoe wilt u dat wij uw tochtproblemen oplossen?

Al sinds 1998 realiseren wij oplossingen om tochtoverlast uit een pand te houden. Dat onderscheidt ons dan ook van andere aanbieders in tochtoplossingen. Zij geven vaak alleen advies na het doen van een onderzoek. Wij helpen u graag meteen aan passende en unieke oplossingen. Zo kunt u via ons uw windmanipulatoren laten bedrukken met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf. Denk aan windschermen, tochtkasten of bijvoorbeeld gevellamellen. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij wind buiten kunnen houden.

Laat ons de tocht bij uw winkel oplossen

Wilt u tocht overlast voorkomen en meer weten over onze tochtoplossingen? Maak een afspraak met de specialisten van Windsafe. Bel naar 06-25062246, stuur een mail naar sales@windsafe.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij willen graag de tocht bij uw winkel oplossen met maatwerk oplossingen.