Uw specialist in wind(hinder)- en tochtonderzoek

Wilt u in contact komen met een specialist in windonderzoek? Maak dan een afspraak met
Windsafe. Wij richten ons op het onderzoeken en het oplossen van wind- en tochtproblemen. Voor ieder probleem realiseren wij graag een passende oplossing in de vorm van slimme windmanipulatoren. Benieuwd naar onze producten en projecten in windhinderonderzoek? Kom in contact met Windsafe en laat ons een windonderzoek bij u uitvoeren.

Schakel ons in voor een windonderzoek

Windonderzoek speelt in veel bouwprojecten een belangrijke rol. Wind kan namelijk snel tot overlast leiden. Zowel in binnenstedelijke gebieden, winkelcentra als bijvoorbeeld bedrijfsgebouwen. In Nederland waait het vaak en geregeld met een behoorlijk kracht. Een optimale wind- en tochtbeheersing is dan ook geen overbodige luxe. Deze draagt enorm bij aan het comfort van de gebruikers van een gebouw. Wij adviseren daarom architecten, projectontwikkelaars en gebouwbeheerders over hoe windoverlast te voorkomen of zoveel mogelijk gereduceerd kan worden. Om dit te achterhalen voeren we een tochtonderzoek uit met behulp van onder andere computersimulaties (CFD) en windtunnels.

Tochtonderzoek

Geniet hiervan na ons windhinderonderzoek

Als u ons een windhinderonderzoek laat uitvoeren, komen wij graag bij u op locatie om het probleem te constateren en een oplossing te bedenken. Naar aanleiding van dit tochtonderzoek, realiseren wij een product op maat voor u. Na de plaatsing hiervan, heeft u geen last meer van wind of tocht. Dit verhoogt het comfort aanzienlijk. Bovendien bespaart u enorm op uw energiekosten en realiseert u CO₂ reductie. Onze windschermen kunnen daarnaast overal en te allen tijde ingezet worden, omdat ze mobiel zijn. U kunt ze desgewenst ook laten bedrukken.

Het bedrijf achter het windonderzoek

Windsafe is in 1998 opgericht. Wij onderscheiden ons van andere bedrijven in windhinderonderzoek, doordat we niet alleen advies geven, maar ook oplossingen leveren. Deze oplossingen bieden wij in de vorm van custom made windmanipulatoren die wind- en tochtoverlast tegengaan. Denk aan windschermen, gevellamellen en tochtkasten. Wij bieden oplossingen voor zowel binnen als buiten. Dit maakt ons de juiste partner voor een tochtonderzoek in bijvoorbeeld een ziekenhuis, winkelcentrum, parkeergarage of school. Desgewenst volbrengen wij het windonderzoek conform de NEN 8100.

Schakel ons in voor windonderzoek

Wilt u meer weten over ons windhinderonderzoek? Of bent u benieuwd naar onze windmanipulatoren? Neem gerust contact met ons op. Maak een afspraak met ons door te bellen naar 06-25062246, stuur een mail naar sales@windsafe.nl of vul ons online contactformulier in. Windsafe is uw partner in wind- en tochtonderzoek en de bijbehorende oplossingen.

BEL GRATIS