Wind en tocht in uw winkel of winkelcentrum verminderen?

Wilt u ook wind of tocht in uw winkel/winkelcentrum verminderen? Dan bent u bij Windsafe aan het juiste adres. Windsafe is in 1998 opgericht door Hein Pessers. Hein heeft altijd een passie gehad voor zeilen en wind. Hier is dan ook veel kennis over windstormen uit voort gekomen. In de afgelopen jaren is onze onderneming zeer gegroeid en inmiddels bestaat ons team uit vele enthousiaste medewerkers. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in wind en tocht verminderen in uw winkel of winkelcentrum. Dit verminderen hebben wij al in vele winkels volbracht. Wind verminderen in een winkel of winkelcentrum, wordt een succes met Windsafe. Wind en tocht in uw winkel of winkelcentrum verminderen, daar schakelt u ons voor in!

Hoe wij wind en tocht verminderen

Heeft u last van wind of tocht in uw winkel of winkelcentrum? En zou u dit graag willen verminderen? Hiervoor is het onder andere mogelijk om gebruik te maken van een windscherm van speciaal windnivellerend rvs-gaas. De wind en tocht worden door onze producten bij uw entree opgevangen. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat het drukverschil tussen de voor- en achterkant van het scherm wordt genivelleerd. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw wind en tocht verminderen in uw winkel of winkelcentrum. Maakt u gebruik van één van onze windschermen? Wist u dan al dat deze ook bedrukt kunnen worden voor reclamedoeleinden? Wij leveren ook maatwerk om wind en tocht te verminderen. Daarnaast zijn onze windschermen makkelijk te verplaatsen in uw winkel of winkelcentrum.

Wind in winkel verminderen

Hoe vindt je de beste oplossing om wind te voorkomen uit u winkel?

Heeft u last van wind en tocht in uw winkel en u weet niet wat de beste oplossing is voor u? Laat windsafe dan eerst een windonderzoek uitvoeren bij uw pand. Hiervoor gebruiken we onder andere ingenieuze computersimulaties (CFD) en geavanceerde windtunnels. Vervolgens ontvangt u van ons passend windadvies en desgewenst maatwerk producten, zodat u eventuele overlast van wind optimaal kunt voorkomen of reduceren. Zo kunt u de deuren van de winkel op zetten zonder dat u last heeft dat er wind en tocht naar binnen komt.

Onze werkwijze om wind en tocht verminderen

Zoals eerder genoemd, leveren wij maatwerk om wind en tocht te verminderen. Wanneer wij klaar zijn met de plaatsing van onze producten, heeft u geen last meer van wind of tocht. Hierdoor ervaren uw medewerkers en klanten die in uw pand komen meer comfort. Nog een voordeel is dat wanneer wij wind en tocht verminderen, dat u op uw energiekosten bespaart. Daarnaast realiseert u ook CO2 reductie. Wij komen graag in uw pand langs om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij passen voor ons windonderzoek geavanceerde CFD simulatietechnieken toe. Aan hand van de resultaten die uit dit onderzoek komen, brengen wij een passend advies op maat uit.

Contact met Windsafe

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij voor uw winkel of winkelcentrum bieden voor het verminderen van wind en tocht? Wij zijn telefonisch te bereiken via 06-25062246. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar sales@windsafe.nl. Wij zorgen ervoor dat wind en tocht in uw winkel of winkelcentrum verminderen.