Als u behoefte heeft aan windadvies

Bent u op zoek naar een specialist in windadvies en tochtadvies? Schakel dan Windsafe in. Wij voeren windonderzoek op locatie uit en bieden naar aanleiding daarvan oplossingen voor wind- en tochtproblemen. Deze custom made en unieke oplossingen realiseren we in de vorm van ingenieuze windmanipulatoren. Bent u geïnteresseerd in ons windonderzoek en onze producten en projecten? Maak een afspraak met Windsafe en wij voorzien u graag van specifiek windadvies.

Het belang van windadvies

In Nederland staat vaak een behoorlijk sterke en koude wind. Het is dan geen overige luxe uw wind- en tochtbeheersing goed op orde te stellen. Zo voorkomt u hevige windoverlast. Hier biedt ons windonderzoek (bij bijvoorbeeld bouwprojecten) de oplossing voor. Dit windhinderonderzoek wordt uitgevoerd met onder andere computersimulaties (CFD) en geavanceerde windtunnels. Naar aanleiding van dit onderzoek geven wij architecten, projectontwikkelaars en gebouwbeheerders passend windadvies en tochtadvies. Zo ontdekken zij hoe ze windoverlast kunnen voorkomen of reduceren. Eventueel met behulp van onze op maat gemaakte producten.

Windscherm voor winkel

Ontdek ons wind- en tochtadvies

Een windonderzoek voeren we op de betreffende locatie uit. Zo constateren we eigenhandig het probleem en denken we direct na over een geschikte oplossing. Na het windhinderonderzoek gaan we aan de slag met de realisatie van een maatwerk product tegen windoverlast. Zodra deze geplaatst is, ervaart u geen windoverlast meer. Hierdoor verhoogt het comfort, verlagen uw energiekosten en verbruikt u minder CO₂. Omdat veel van onze windmanipulatoren mobiel zijn, kunt u ze te allen tijde en overal gebruiken. Deze naar wens laten bedrukken, behoort overigens ook tot de mogelijkheden.

Luister aandachtig naar ons windadvies

Windsafe bestaat al sinds 1998. Wij geven, in tegenstelling tot andere bedrijven in windonderzoek, niet alleen specifiek tochtadvies, maar bieden ook maatwerk oplossingen aan in de vorm van windmanipulatoren. Deze producten, zoals windschermen, gevellamellen en tochtkasten, gaan wind- en tochtoverlast zeer goed tegen. Wij realiseren oplossingen voor binnen en buiten. Zo hebben wij al vele ziekenhuizen, winkelcentra, parkeergarages, maar ook scholen mogen voorzien van een onderzoek, tochtadvies en oplossingen. Het onderzoek kan desgewenst uitgevoerd worden conform de NEN 8100.

Ontvang ook maatwerk windadvies

Heeft u behoefte aan specifiek windadvies? Schakel Windsafe in voor een windonderzoek. Naar aanleiding van ons tochtadvies realiseren wij graag de juiste windmanipulatoren voor binnen of buiten uw gebouw. Wilt u een afspraak met ons maken? Bel naar 06-25062246, mail naar sales@windsafe.nl of vul ons online contactformulier in. Windsafe helpt u graag aan passend en pragmatisch windadvies.