Windoverlast voorkomen in uw winkels of winkelcentrum entree

Wilt u ook windoverlast voorkomen in uw winkels of winkelcentrum entree? Dan heeft u Windsafe gevonden. Hein Pessers heeft in 1998 Windsafe opgericht. Deze ondernemer heeft altijd een grote passie gehad voor zeilen en wind. Hierdoor heeft hij ook veel kennis opgedaan op het gebied van windstormen. Onze onderneming is de afgelopen jaren enorm gegroeid en inmiddels bestaat ons team uit vele enthousiaste werknemers. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in windoverlast voorkomen. Dit voorkomen hebben wij al bij vele winkels gerealiseerd. Maar ook windoverlast in een winkelcentrum is zo opgelost met Windsafe. U wilt toch ook windoverlast voorkomen in uw winkels en winkelcentrum entree?

Hoe wij windoverlast voorkomen

Als u last heeft van windoverlast in uw winkels of winkelcentrum, hebben wij de oplossing. Wij hebben hiervoor namelijk een windscherm van speciaal windnivellerend rvs-gaas. Ons scherm vangt de wind bij uw entree zo op, dat het drukverschil tussen de voor- en achterkant van het scherm wordt genivelleerd. Zo heeft u minimaal last van windoverlast in uw entree. Hierdoor wordt de wind in uw winkels of winkelcentrum op een adequate manier voorkomen. Wist u dat uw windscherm voor uw winkels of winkelcentrum, ook bedrukt kan worden voor reclamedoeleinden? Daarnaast leveren wij ook maatwerk in het voorkomen van windoverlast bij uw entree. Ons windscherm is ook nog eens te verplaatsen in uw winkels of winkelcentrum via een rail in het plafond. Daarnaast is deze makkelijk op te bergen in een kast. Wij voorkomen windoverlast bij uw entree.

Windoverlast voorkomen winkels

Het voorkomen van wind bij uw entree

Wij maken onze producten op maat om windoverlast te voorkomen. Wanneer wij klaar zijn met de plaatsing, heeft u geen last meer van wind of tocht. Dit zorgt ervoor dat uw klanten en medewerkers meer comfort ervaren in uw winkels of winkelcentrum. Daarnaast bespaart u enorm op uw energiekosten en realiseert u CO2 reductie. Wij komen graag bij u langs om te kijken hoe wij windoverlast kunnen voorkomen bij uw entree. Voor het windonderzoek passen wij geavanceerde CFD simulatietechnieken toe. Aan de hand van dit onderzoek brengen wij een advies uit.

Contact over windoverlast voorkomen

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die onze onderneming u biedt? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om windproblemen te voorkomen. Met al uw vragen belt u naar 06-25062246. Heeft u liever contact via de mail? Stuur dan een mail naar sales@windsafe.nl. Windoverlast voorkomen in uw winkels en winkelcentrum entree, wordt gerealiseerd door Windsafe.