Een windscherm voor uw winkel

Wilt u een windscherm voor uw winkelentree? Dan bent u aan het juiste adres bij Windsafe. Ons bedrijf is in 1998 opgericht door Hein Pessers. Hein is een ondernemer die een grote passie heeft voor zeilen en wind. Dit heeft ervoor gezorgd dat Windsafe een zeer grote kennis heeft opgedaan op het gebied van windstormen. In de afgelopen jaren is Windsafe sterk gegroeid en hebben wij inmiddels een team van enthousiaste medewerkers. Onze medewerkers zijn dagelijks druk met nieuwe projecten te beoordelen, verkochte producten te produceren en te installeren. Daarnaast voeren deze ook CFD-onderzoeken uit. Wanneer bestelt u een windscherm voor uw winkelentree?

Wat is een windscherm

Een windscherm is een speciaal windnivellerend scherm van rvs-gaas. Dit scherm vangt de wind bij uw winkelentree zodanig op, dat het drukverschil tussen de voor- en achterkant van het scherm wordt genivelleerd. Hierdoor wordt de wind in uw winkel op een adequate manier voorkomen. Daarnaast is het mogelijk om het gaas van het windscherm te bedrukken voor reclamedoeleinden. Wij maken al onze mobiele windschermen op maat voor iedere specifieke situatie. Dit scherm is ook in uw winkel te verplaatsen door middel van een rail in het plafond. Ook kan deze opgeborgen worden in een kast. Wij hebben al meerdere mobiele windschermen geplaatst.

Windscherm voor winkel

Het voorkomen van windoverlast in uw winkelentree

Om windoverlast te voorkomen, maken wij onze producten voor u op maat. Wij zorgen ervoor dat u na de plaatsing van het windscherm geen last meer heeft van wind of tocht. Hierdoor krijgen uw medewerkers en klanten meer comfort. Nog een voordeel hiervan is dat u enorm bespaart op energiekosten en u realiseert CO2 reductie. Daarnaast komen wij bij u in de winkel langs om het probleem te constateren en hiervoor een oplossing te vinden. Wij passen geavanceerde CFD simulatietechnieken toe om het windonderzoek uit te voeren en hier een advies over uit te brengen.

Contact over uw windscherm

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden die Windsafe u biedt? Laat ons u dan vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden van windschermen. Wij beantwoorden graag al uw vragen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Met al uw vragen belt u naar 06-25062246. Een mail stuurt u naar sales@windsafe.nl. Wij realiseren graag een windscherm voor uw winkel.

BEL GRATIS