Bij behoefte aan een windscherm

Bent u op zoek naar een aantrekkelijk doch stevig mobiel windscherm? Laat deze dan realiseren door Windsafe. Wij zijn al sinds 1998 gespecialiseerd in het leveren van maatwerk oplossingen in wind- en tochtbescherming. Zo voeren we graag een uitvoerig windonderzoek bij u uit op locatie. Hierdoor kunnen we precies constateren waar het probleem zit en hoe dit op te lossen is. Vervolgens maken we een windmanipulator voor u, waarmee u van meer comfort geniet en minder energiekosten betaalt. Geïnteresseerd in onze producten? Laat ons ook een mobiel windscherm, binnen windscherm of buiten windscherm voor u realiseren!

Kies voor onze uitvoerige aanpak

De wind in Nederland is vaak behoorlijk sterk en koud. Dit heeft ons doen besluiten custom made oplossingen in wind- en tochtbeheersing te vervaardigen. Zo voeren wij graag uitvoerig windonderzoek uit (bij bijvoorbeeld bouwprojecten). Hiervoor zetten wij onder andere computersimulaties (CFD) en geavanceerde windtunnels in. Als gevolg leveren wij aan architecten, projectontwikkelaars en gebouwbeheerders passend windadvies. Maar ook reeds gebouwde panden verrijken wij graag met de juiste producten waarmee windoverlast voorkomen of beperkt kan worden. Denk aan onze gevellamellen, tochtkast en onze schermen: mobiel windscherm, buiten windscherm en binnen windscherm.

Windscherm

onze verschillende schermen

Bent u opzoek naar een mobiel windscherm? Bij windsafe bieden wij verschillende schermen zoals een buiten windscherm, binnen windscherm of een mobiel windscherm. Deze schermen kunnen ook gebruik worden als bijvoorbeeld een reclamedoeleinde, ook houden deze schermen wind en tocht buiten uw winkel. Met een mobiel windscherm kunt u overal en te allen tijde windoverlast reduceren of voorkomen.

Voordelen van een windscherm

Wij wijzen u graag op de voordelen van onze schermen. Zo verhogen ze het comfort van u en de aanwezigen in uw pand enorm. Een tweede voordeel is dat onze schermen u uw pand minder hoeft te verwarmen. Dat scheelt u enorm veel energiekosten! Een derde voordeel is dat u daardoor meteen bijdraagt aan de reductie van CO₂-uitstoot. Kiest u bovendien voor een mobiel product van ons zoals een mobiel windscherm? Dan kunt u overal en te allen tijde windoverlast reduceren of voorkomen. Maak direct een afspraak met ons en laat ons uw wensen weten.

Ontdek uw mogelijkheden met uw windscherm

Wij doen niet aan standaarden. Voor elke opdrachtgever maken wij maatwerk. Zo bieden wij u vele keuzes en mogelijkheden. En hierdoor kunt u uw gewenste mobiele windmanipulator volledig naar wens laten bedrukken. Met het logo van uw zaak bijvoorbeeld. Daarnaast bieden wij zowel oplossingen voor binnen als buiten. En wilt u dat wij een windonderzoek uitvoeren? Dan kunnen wij deze conform de NEN 8100 regelgeving volbrengen. Wat zijn uw wensen?

Geniet ook van een mobiel windscherm

Ga een gesprek met ons aan, dan realiseren wij graag voor u precies dat windscherm waar u naar op zoek bent. Bel naar 06-25062246, mail naar sales@windsafe.nl of vul ons online contactformulier in. Met ons windscherm, mobiel windscherm of niet reduceert of voorkomt u tocht- en windoverlast enorm!