Windschermen voor binnen

Heeft u windschermen voor binnen nodig? Wij hebben een windnivellerend scherm dat perfect past bij uw situatie. Windsafe is in 1998 opgericht door Hein Pessers. Deze ondernemer heeft een zeer grote passie voor zeilen en wind. Deze passie heeft ervoor gezorgd dat Windsafe een grote kennis heeft verkregen op het gebied van windstormen. Onze onderneming is de afgelopen jaren sterk gegroeid en het team bestaat inmiddels uit vele enthousiaste medewerkers. Wij beoordelen dagelijks vele nieuwe projecten waarbij wij de verkochte producten produceren en installeren. Zo zorgen wij dat u binnen geen last heeft van wind. Wat voor een windnivellerend scherm wenst u in uw pand?

Windnivellerend

Windschermen zijn windnivellerend en deze schermen bestaan uit rvs-gaas. Deze schermen vangen de wind zodanig op, dat het drukverschil tussen de voor- en achterkant van de schermen wordt genivelleerd. Wanneer maakt u gebruik van onze windschermen? Onze windschermen werken windnivellerend, zo heeft u binnen geen last van de wind. Wist u dat u zelfs uw windschermen die windnivellerend werken, kunt bedrukken voor uw reclamedoeleinden? Zo krijgt u ook nog eens binnen de uitstraling die u wenst. Een scherm bedrukken is voor ons zeer makkelijk. Daarnaast is een scherm van ons te verplaatsen door middel van een rail in het plafond. Het scherm kan ook opgeborgen worden in een kast. Wij hebben al meerdere windschermen geplaatst die windnivellerend werken. U wilt toch ook binnen geen last hebben van de wind? Laat daarom een scherm van ons plaatsen.

Windschermen binnen

Windoverlast voorkomen door een scherm

Om windoverlast binnen te voorkomen, maken wij een scherm op maat. Hierdoor zorgen wij ervoor dat u geen last meer heeft van wind en tocht. Dit doen wij door secuur windschermen binnen te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat uw medewerkers en klanten meer comfort ervaren. Een windnivellerend scherm zorgt er ook voor dat u op uw energiekosten bespaart. Daarnaast draagt dit bij aan CO2 reductie. Wij brengen een advies uit gebaseerd op ons windonderzoek. Hiervoor gebruiken wij CFD simulatietechnieken.

Contact over een windnivellerend scherm

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij u bieden? Voor al uw vragen belt u naar 06-25062246. Heeft u liever contact via de mail? Stuur dan een mail naar sales@windsafe.nl. Wij zorgen dat u windschermen voor binnen krijgt, die perfect passen bij uw situatie.